Clicky

U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tweedaags wandelarrangement

U wilt er een weekend even helemaal tussenuit? Kom dan naar de Veluwezoom bij Arnhem. Hier maakt u kennis met een on-Nederlands landschap vol heuvels, dalen, watervallen en beken. De wandelingen lopen over de spectaculaire stuwwal met uitzicht over Betuwe en Neder-Rijn. U verblijft in de Oude Herbergh, Oosterbeek (5 kilometer van Arnhem). 

Op dag 1 arriveert u bij de herberg (zowel per auto als per OV gemakkelijk bereikbaar). Bij aankomst ontvangt u diverse wandelroutes. De wandelingen hebben wij zelf uitgezet & starten en eindigen bij de herberg. 

Heerlijk driegangen-diner, luxe overnachting!

Wandelt u naar het middeleeuwse landgoed Warnsborn, of maakt u de langere rondwandeling via de uiterwaarden van de Rijn, door de sprankelende Arnhemse stadsparken Sonsbeek en Zijpendaal? Diezelfde avond geniet u van een heerlijk driegangen-diner in De Oude Herbergh, 

Uitdagend pad op de stuwwal!Uitdagend pad op de stuwwal!

Dit wandelweekend voelt als vakantie!

Na een uitgebreid wandelontbijt gaat u er op dag twee weer op uit. U kiest  bijvoorbeeld voor de route naar Kasteel Doorwerth, de oude waterburcht aan de Rijn. De stuwwal is er werkelijk imposant. Zeker als u het gebied nog niet kent is het één grote verrassing! U waant zich in een prachtig buitenland.   Dit wandelweekend voelt dan ook als veel meer: als een korte vakantie!